ترکیه دارای مرزهای طولانی با ایران است که آن را به مقصدی آسان برای ایرانیانی که به دنبال مهاجرت هستند تبدیل می کند. این نزدیکی و همچنین اشتراکات فرهنگی و جذابیت و زیبایی های این کشور، نرخ مهاجرت به ترکیه را بسیار افزایش داده است. به همین دلیل در این مطلب از مقالات املاکیست یک راهنمای جامع برای روش های مهاجرت به کشور ترکیه ارائه می دهیم.
در سال های اخیر مهاجرت به ترکیه در میان ایرانیان رو به افزایش بوده است. ترکیه یک مقصد جذاب برای ایرانیانی است که قصد مهاجرت یا سرمایه گذاری در یک کشور نزدیک به ایران را دارند. پرواز سه ساعته از تهران تا استانبول، هزینه های زندگی معقول، امکان اخذ اقامت و شهروندی نسبتا راحت، سواحل زیبا و جذابیت های گردشگری، آب و هوای خوب و اشتراکات فرهنگی از جمله عواملی است که باعث شده بسیاری از ایرانی هایی که قصد مهاجرت دارند، ترکیه را به عنوان گزینه اصلی خود در نظر بگیرند.
با این حال، برای حضور قانونی در این کشور و اجتناب از اخراج به دلیل نقض الزامات قانون مهاجرت، لازم است با آخرین قوانین مهاجرت به ترکیه آشنا باشید.
اگر شما نیز در فکر مهاجرت به ترکیه هستید تا پایان این مقاله با ما همراه باشید تا اطلاعات جامعی را برای درباره روش های مهاجرت به ترکیه و نکات مهم مربوط به هر یک آن ها در اختیار شما قرار دهیم.
حقایقی در مورد ترکیه
- نوزدهمین اقتصاد بزرگ جهان
- جوانترین جمعیت اروپا با 55 درصد زیر 35 سال
- هفتمین کشور محبوب اروپا برای سرمایه گذاری مستقیم خارجی
- پرواز مستقیم از استانبول به 250 شهر در سراسر جهان
- 27 درصد از دارایی های بخش مالی ترکیه متعلق به سرمایه گذاران خارجی است.
روش های رایج مهاجرت به ترکیه
به طور کلی شایع ترین روش های مهاجرت به کشور ترکیه عبارتند از:
- مهاجرت تحصیلی
- مهاجرت از طریق کار
- مهاجرت از طریق ازدواج
- مهاجرت از طریق سرمایه گذاری
- مهاجرت از طریق خرید ملک
با اینکه مهاجرت از طریق خرید ملک خود بخشی از مهاجرت از طریق سرمایه گذاری است ما آن را به دلیل اهمیتش به لیست فوق اضافه کردیم.
در ادامه به جزئیات هر کدام از این روش ها برای مهاجرت به ترکیه خواهیم پرداخت.
ترکیه چگونه کشوری است؟
ترکیه کشوری است که در تقاطع اروپا و آسیا قرار دارد. این کشور با هشت کشور از جمله یونان، بلغارستان، سوریه و ایران هم مرز است. پایتخت آن آنکارا، اما بزرگترین شهر ترکیه، استانبول است.
ترکیه دارای تاریخی غنی است و به عنوان خانه تمدن های مختلف باستانی مانند هیتی ها، یونانی ها، رومی ها و بیزانسی ها شناخته شده است. این کشور بخشی اساسی از امپراتوری عثمانی بود که حدود شش قرن بر سرزمینی وسیع حکومت می کرد.
ترکیه دارای فرهنگ متنوعی است که متاثر از تمدن ها، مذاهب و قومیت های مختلف است. زبان رسمی آن ترکی است و اسلام دین غالب است. با این حال، این کشور ترکیبی غنی از سایر ادیان و اقلیت ها نیز دارد.
ترکیه امروزی یک جمهوری دموکراتیک سکولار است. حکومت آن بر اساس یک سیستم پارلمانی است که رئیس جمهور به عنوان رئیس دولت است.
اقتصاد ترکیه با صنایع مختلف از کشاورزی گرفته تا تولید، گردشگری و خدمات دارای تنوع است. ترکیه همچنین به دلیل صنایع نساجی و خودروسازی خود شناخته شده است.
گردشگری بخش مهمی از اقتصاد ترکیه را به خود اختصاص می دهد و میلیون ها توریست هر ساله برای دیدن مکان های تاریخی، سواحل زیبا و شهرهای پر جنب و جوش آن به این کشور سرازیر می شوند. استانبول با دیدنی های نمادین مانند ایاصوفیه و مسجد آبی، مقصد محبوبی برای گردشگران است.
در عرصه جهانی، ترکیه یک بازیگر مهم منطقه ای و پلی بین شرق و غرب است.
مزایا و معایب مهاجرت به ترکیه
ترکیه نیز مثل هر کشور دیگری دارای مزایا و معایبی است. در این بخش به بررسی مزایا و معایب مهاجرت به ترکیه می پردازیم.
مزایای مهاجرت به ترکیه:
- فرصت های اقتصادی
علیرغم چالش های اخیر ناشی از بحران اقتصاد جهانی، ترکیه دارای یک اقتصاد به سرعت در حال رشد و متنوع است که فرصت های شغلی و سرمایه گذاری متعددی را به خصوص در بخش های پررونق مانند تولید، املاک، گردشگری، مالی و فناوری ارائه می دهد.
- هزینه معقول زندگی
در مقایسه با بسیاری از کشورهای اروپایی، هزینه زندگی در ترکیه از جمله هزینه های مسکن، تحصیل، مراقبت های بهداشتی و مایحتاج روزانه نسبتا کمتر است.
- موقعیت جغرافیایی استراتژیک
ترکیه از نظر استراتژیک بین اروپا و آسیا قرار دارد و دسترسی آسان به هر دو قاره را فراهم می کند. این میتواند برای افرادی که به دنبال فرصت های تجاری بهتر هستند یا می خواهند فرهنگ های متعددی را کشف و تجربه کنند، سودمند باشد.
- میراث فرهنگی غنی
ترکیه دارای تاریخ و میراث فرهنگی غنی است، با مکان های متعدد ثبت شده در میراث جهانی یونسکو، بناهای تاریخی، موزه ها و جشنواره ها. مهاجران می توانند از طیف متنوعی از تجربیات فرهنگی لذت ببرند.
- برنامه شهروندی ترکیه
ترکیه یک برنامه شهروندی برای سرمایه گذاران خارجی به ویژه با خرید ملک ارائه می دهد که مسیری نسبتا راحت را برای اخذ تابعیت ترکیه فراهم می کند.
معایب مهاجرت به ترکیه:
- مانع زبانی
زبان رسمی در ترکیه ترکی است و اگرچه بسیاری از مردم به ویژه در مناطق شهری به انگلیسی صحبت می کنند، زبان همچنان می تواند مانع مهمی به خصوص در مناطق روستایی باشد.
- سازگاری فرهنگی
مهاجران ممکن است در سازگاری با هنجارها، آداب و رسوم و سنت های فرهنگی مختلف در ترکیه دچار مشکل شوند.
3. فرصت های شغلی محدود برای غیر ترک زبانان
در حالی که ترکیه فرصت های شغلی متعددی را ارائه می دهد، بسیاری از آن ها نیاز به مهارت در زبان ترکی دارند. غیرترک زبانان ممکن است کسب موقعیت های خاص در بازار کار را چالش برانگیز بیابند.
انواع روش های مهاجرت به ترکیه
در ادامه جزئیات هر یک از روش های مهاجرت به کشور ترکیه را مورد بررسی قرار می دهیم:
مهاجرت از طریق تحصیل
تحصیل در ترکیه یکی از راحت ترین روش های مهاجرت به ترکیه است و به همین دلیل در تمام مقاطع تحصیلی طرفداران زیادی دارد.
ترکیه همچنین سیاست ها و برنامه های مختلفی را برای مهاجرت تحصیلی اجرا می کند. به عنوان مثال، ترکیه یک برنامه بورسیه به نام “بورسیه های ترکیه” دارد. در محدوده این برنامه، ترکیه بورسیه تحصیلی کاملا رایگان یا جزئی را به دانشجویان خارجی ارائه می دهد. بنابراین، هدف از آن است که دانشجویان خارجی بیشتری به ترکیه بیاورند.
دانشجویان خارجی که می خواهند به منظور تحصیل در ترکیه اقامت کنند، باید مجوز اقامت دانشجوی خارجی را در درخواست های مجوز اقامت خود انتخاب کنند. اتباع خارجی که در دانشگاه های ترکیه یا مراکز آموزش زبان وابسته به این دانشگاه ها تحصیل خواهند کرد، باید حداکثر ظرف مدت 1 ماه پس از ورود به ترکیه برای دریافت اقامت اقدام کنند.
طبق مواد 38 و 41 قانون اتباع خارجی و حمایت بین المللی شماره 6458، برای افرادی که دارای مشخصات زیر باشند، اجازه اقامت صادر می شود:
- اجازه اقامت دانشجوی خارجی را می توان برای دانشجویان خارجی که در مقاطع کارشناسی ارشد، دکترا، کارشناسی یا کاردانی در هر موسسه آموزش عالی مستقر در ترکیه تحصیل می کنند، صادر کرد.
- دانش آموزان خارجی جهت تحصیلات ابتدایی و متوسطه که هزینه های آن بر عهده اشخاص حقوقی یا حقیقی است می توانند در طول دوره تحصیلی با رضایت نمایندگان قانونی یا والدین خود مجوز اقامت یک ساله دریافت کنند و این مجوز قابل تمدید است.
- مجوزهای اقامت دانشجویی که برای دانشجویان خارجی صادر میشود، برای سایر بستگان دانشجو، از جمله والدین آنها، حق اقامت فراهم نمیکند.
- اگر مجوز تحصیل دانشجوی خارجی کمتر از 1 سال باشد، مدت مجوز اقامت دانشجویی نمی تواند از مدت تحصیل بیشتر باشد.
چگونه اجازه اقامت دانشجویی بگیریم؟
برای دریافت مجوز اقامت دانشجوی خارجی، دانشجویان خارجی باید در مقطع کارشناسی ارشد، دکتری، کارشناسی یا کاردانی از دانشگاه های دارای وضعیت قانونی در ترکیه پذیرفته شوند.
پس از ورود به ترکیه با این ویزا، دانشجو باید ثبت نام دانشگاه خود را تکمیل کرده و مراحل درخواست را برای اخذ مجوز اقامت تکمیل کند.
پس از تکمیل ثبت نام دانشگاه، دانشجویان خارجی باید از طریق سیستم E-Residence وقت ملاقات بگیرند و درخواست خود را به اداره مهاجرت استانی که دانشگاهی که در آن تحصیل خواهند کرد در تاریخ انتصاب در آن قرار دارد، به همراه گواهی تحصیلی و سایر موارد تکمیل کنند.
مدارک مورد نیاز برای اجازه اقامت دانشجوی خارجی اجازه اقامت 1 ساله برای دانشجویان صادر می شود. پس از تکمیل فرآیند درخواست، 90 روز طول می کشد تا اجازه اقامت مورد بحث قرار گیرد و تصمیم برای اعطای یا رد آن اتخاذ شود.
در صورت مفقود شدن مدارک در حین درخواست، این مدارک به اطلاع متقاضی می رسد و درخواست تکمیل آن ظرف 15 روز می شود. مجوز اقامت دانشجویی خارجی توسط اداره کل مدیریت مهاجرت تهیه و از طریق پست به آدرس ارسال می شود.
چه کسانی می توانند مجوز اقامت دانشجویی دریافت کنند؟
- کسانی که در مدارس ابتدایی و متوسطه تحصیل خواهند کرد که مجوز اقامت خانوادگی ندارند یا دانش آموزان خارجی.
- دانشجویان خارجی که دارای مجوز اقامت خانوادگی هستند و در مقاطع تحصیلی ابتدایی و متوسطه تحصیل خواهند کرد، تا سن ۱۸ سالگی نیازی به اخذ مجوز اقامت ندارند. دانش آموزان خارجی که بالای 18 سال سن دارند و هنوز در مدرسه متوسطه تحصیل می کنند باید برای مجوز اقامت دانشجویی خارجی اقدام کنند.
- دانشجویان خارجی که حق تحصیل در سطوحی مانند کارشناسی ارشد، دکترا، مدرک کاردانی و لیسانس، TUS (آموزش تخصصی پزشکی)، DUS (آموزش تخصصی دندانپزشکی) در یک موسسه آموزش عالی با وضعیت قانونی در ترکیه را دارند.
- داشتن مجوز اقامت دانشجویی این حق را برای دانشجو فراهم می کند که از درخواست های اجازه اقامت خانوادگی فقط برای همسر و فرزندان خود حمایت کند. به سایر خویشاوندان حق دریافت اجازه اقامت نمی دهد.
ارزان ترین راه مهاجرت به ترکیه
تحصیل در ترکیه یکی از بهترین و کم هزینه ترین راه های مهاجرت به ترکیه می باشد. سیستم آموزشی ترکیه مبتنی بر روش فرآیند بولونیا است. آموزش و پرورش در کشور زیر نظر وزارت آموزش ملی و بیشتر دولتی است.
اخذ مهاجرت به ترکیه از طریق ازدواج
شرایط اخذ تابعیت ترکیه از طریق ازدواج توسط اتباع خارجی مطابق ماده 16 قانون شهروندی شماره 5901 تنظیم شده است.
ازدواج یک خارجی با یک شهروند ترکیه به طور خودکار به فرد خارجی تابعیت ترکیه نمی دهد. برای اخذ تابعیت باید شرایط زیر رعایت شود.
شرایط اخذ تابعیت ترکیه از طریق ازدواج
- فرد خارجی که درخواست تابعیت می کند باید حداقل 3 سال با یک شهروند ترکیه ازدواج کرده باشد.
- تبعه خارجی نباید برخلاف عقد ازدواج عمل کند.
- فرد خارجی تهدیدی برای امنیت عمومی نباشد.
- تبعه خارجی درخواست تابعیت بدهد.
اتباع خارجی که با یک شهروند ترکیه ازدواج کرده اند، در صورت داشتن تمامی شرایط فوق می توانند با مراجعه به فرمانداری شهر خود در صورت اقامت در ترکیه و یا به کنسولگری ترکیه در کشور خود در صورت داشتن تمامی شرایط فوق، درخواست تابعیت کنند.
اتباع خارجی که شرایط فوق را برای شهروندی ترکیه دارا باشند می توانند در هر زمانی برای تابعیت ترکیه اقدام کنند.
مدارک مورد نیاز برای درخواست اخذ تابعیت ترکیه از طریق ازدواج:
- تشکیل دادخواست با بیان درخواست
- کپی ثبت احوال همسر شهروند ترکیه که توسط مقامات درخواست از سیستم گرفته شده است.
- گذرنامه یا مدرک مشابهی که نشان می دهد فرد شهروند کدام استان است یا اگر فاقد تابعیت است، مدرک مربوطه در صورت امکان دریافت آن.
- سندی که اطلاعات هویتی شخص را نشان می دهد، مانند شناسنامه یا کپی ثبت احوال.
- اگر محل اقامت در ترکیه است، آخرین مجوز اقامت با تاریخ.
- در صورت وجود حکم قطعی دادگاه برای هر جرمی، رونوشت مصدق آن.
- رسیدی که نشان می دهد هزینه خدمات به صندوق دار مالی واریز شده است.
مهاجرت به ترکیه از طریق کار
برای کسانی که می خواهند از طریق کار به ترکیه مهاجرت کنند مراحل مختلفی وجود دارد. در اینجا فرآیندی است که باید دنبال کنید:
- جست و جوی کار
اول از همه، باید شغلی برای کار در ترکیه پیدا کنید. میتوانید با تماس با پلتفرم های آنلاین آگهی کار، سایتهای شغلی شرکت ها یا شرکت هایی که می خواهید برای کار در آن درخواست دهید، فرآیند کاریابی را شروع کنید.
- پیشنهاد شغلی
شما باید با بستن قرارداد با یک شرکت ترکیه ای پیشنهاد شغلی دریافت کنید. پیشنهاد کار معمولاً با قراردادی انجام می شود که شامل جزئیاتی مانند شرایط کار، حقوق، محل کار است.
- اجازه کار
برای آمدن و کار قانونی در ترکیه باید مجوز کار بگیرید. کارفرمای شما می تواند از طرف شما برای مجوز کار درخواست دهد یا شما می توانید به صورت جداگانه درخواست دهید. درخواست مجوز کار توسط وزارت امور داخلی، اداره کل مدیریت مهاجرت ارزیابی می شود.
- اجازه اقامت
برای کار در ترکیه، باید مجوز کار و همچنین اجازه اقامت دریافت کنید. پس از اخذ مجوز کار، می توان درخواست اجازه اقامت ارائه داد. این برنامه توسط وزارت امور داخلی، اداره کل مدیریت مهاجرت نیز ارزیابی می شود.
مهاجرت به ترکیه از طریق سرمایه گذاری
مهاجرت به ترکیه از طریق سرمایه گذاری فرصتی است که ترکیه برای تشویق سرمایه گذاری خارجی فراهم می کند. مشوق ها و تسهیلات مختلفی به سرمایه گذاران خارجی ترکیه ارائه می شود. شما می توانید از این فرصت ها استفاده کرده و با سرمایه گذاری به ترکیه مهاجرت کنید.
برای مهاجرت به ترکیه به عنوان سرمایه گذار باید مبلغ سرمایه گذاری مشخصی را انجام دهید. این مبلغ دارای محدودیت کمتری است که توسط قانون تعیین شده است و مهم است که سرمایه گذاری تعیین شده به نفع اقتصاد ترکیه باشد.
برای مهاجرت به ترکیه از طریق سرمایه گذاری ابتدا باید بخشی را که می خواهید در آن سرمایه گذاری کنید مشخص کنید. ترکیه با توجه به بخش ها و مناطق، مشوق های مختلفی را ارائه می دهد. به عنوان مثال، مشوق های ویژه برای سرمایه گذاری در بخش هایی مانند کشاورزی، انرژی و گردشگری ارائه می شود.
پس از تکمیل سرمایه گذاری شما، فرآیند مهاجرت آغاز می شود. اگر قصد مهاجرت از طریق سرمایه گذاری به ترکیه را دارید باید به عنوان مهاجر پذیرفته شوید. برای پذیرش به عنوان مهاجر و اخذ تابعیت باید مراحل قانونی لازم را طی کرده و مدارک لازم را ارائه دهید. ممکن است در طول این فرآیند از وکلا یا مشاوران مهاجرتی پشتیبانی دریافت کنید.
با مهاجرت به ترکیه از طریق سرمایه گذاری می توانید حق زندگی و کار در ترکیه را به دست آورید. علاوه بر این، می توانید از مشوق ها و فرصت های بازار گسترده ای که ترکیه ارائه می کند، بهره مند شوید. با این حال، روند مهاجرت می تواند پیچیده و دشوار باشد، بنابراین مهم است که به دنبال کمک حرفه ای باشید.
مهاجرت به ترکیه با خرید ملک
خرید ملک در ترکیه نیز در واقع یکی از رایج ترین روش های مهاجرت به کشور ترکیه از طریق سرمایه گذاری است. برای به دست آوردن شهروندی ترکیه، از هر ده سرمایه گذار، 9 نفر خرید املاک و مستغلات را انتخاب می کنند.
بازار املاک و مستغلات ترکیه روان و سودآور است. هزینه هر متر مربع املاک مسکونی در ترکیه کمترین قیمت در اروپا است و تقریباً 700 دلار در هر متر مربع است که طی پنج سال گذشته 3.5 برابر افزایش یافته است.
ترکیه با اقتصاد رو به رشد، موقعیت استراتژیک و فرآیندهای ساده برای خریداران خارجی، به عنوان یک مقصد برتر جهانی برای سرمایه گذاری در املاک و مستغلات ظاهر شده است.
خرید ملک در ترکیه بسیار آسان، سریع و مقرون به صرفه است. این فرآیند برای خریداران بین المللی ساده شده است و آن را به یک فرصت سرمایه گذاری جذاب تبدیل می کند.
چرا سرمایه گذاران خارجی خرید ملک در ترکیه را ترجیح می دهند؟
- موقعیت استراتژیک در مرکز اروپا و آسیا
- فرآیند خرید املاک و مستغلات ساده
- بازده بالای سرمایه گذاری املاک و مستغلات در ترکیه
- برنامه های پرداخت انعطاف پذیر و هزینه های سالانه کم
- اقتصاد قوی و متنوع
- گزینه های اخذ تابعیت از طریق سرمایه گذاری ملکی
- مراقبت های بهداشتی در سطح جهانی و در عین حال مقرون به صرفه
برای کسانی که به دنبال بازدهی پایدار، اتصال جهانی و کیفیت بالای زندگی هستند، ترکیه یک مقصد بهینه برای سرمایه گذاری در املاک و مستغلات است. با این حال توصیه ما این است که ابتدا مطلب مزایا و معایب خرید ملک در ترکیه را مطالعه فرمایید.
همچنین برای دریافت اطلاعات کامل تر درباره دریافت اقامت و شهروندی ترکیه مطلب زیر را در وبسایت املاکیست مطالعه نمایید:
خرید ملک در استانبول و اخذ اقامت و شهروندی ترکیه
اگر در نظر دارید برای خرید ملک یا سرمایه گذاری در املاک در ترکیه، تیم متخصص املاکیست می تواند شما را در تمام مراحل راهنمایی کند. املاکیست از انتخاب ملک و مکان مناسب گرفته تا بررسی الزامات قانونی و مدارک، رزیدنس تجربه سرمایه گذاری روان و بدون استرس را تضمین می کند.
مهاجرت به ترکیه قاچاقی
از آنجایی که ترکیه در نقطه تلاقی آسیا، اروپا و آفریقا قرار دارد و ترکیه پلی است بین کشورهای توسعه نیافته اقتصادی و سیاسی و کشورهای ثروتمند غربی، مهاجران غیرقانونی ترکیه را به عنوان یک مسیر ترانزیتی در نظر می گیرند. علاوه بر این، ترکیه در منطقه خود قدرت رو به رشدی دارد و این امر ترکیه را به جای ترانزیت اتباع کشورهای ثالث، کشور مقصد می کند. علاوه بر این، آشفتگیهایی که سالها در خاورمیانه، قفقاز و بالکان ادامه داشته است، منجر به هجوم گسترده به ترکیه شده است و ترکیه به دلیل روابط تاریخی و احساس تعهد خود از پناهجویان در شرایط دشوار استقبال کرده است. پس از دهه 1980، ترکیه نه تنها به کشور ارسال کننده مهاجر، بلکه به کشور پذیرنده مهاجر نیز تبدیل شده است. آزادی ارتباطات و مسافرت ناشی از جهانی شدن منجر به افزایش تحرکات مهاجرت در سراسر جهان شده است و ترکیه نیز عمیقاً تحت تأثیر این روند جهانی شدن است.
قانون اتباع خارجی و حمایت بین المللی به شماره 6458 به منظور تنظیم سیاست مهاجرت و مدیریت موثرتر مهاجرت لازم الاجرا شد. ریاست عمومی مدیریت مهاجرت زیر نظر وزارت کشور تحت صلاحیت قانون ایجاد و در تاریخ 1393/04/11 به بهره برداری رسید. یکی از وظایف ریاست مدیریت مهاجرت نظارت بر تحولات مهاجرت های غیرقانونی و اتخاذ و اجرای اقدامات لازم در چارچوب این تحولات است.
برای مهاجرت به ترکیه چقدر پول لازم است ؟
یک فرد می تواند پس از پنج سال زندگی در ترکیه با مجوز اقامت ملکی، به جای اقامت دائم، شهروند دارای تابعیت و پاسپورت ترکیه شود. قبل از درخواست، نمی توانید بیش از یک ماه در یک زمان یا در مجموع بیش از یک سال در این مدت خارج از کشور بوده باشید.
در ازای سرمایه گذاری حداقل 400000 دلاری، سرمایه گذاران می توانند طی 6 تا 8 ماه تابعیت ترکیه را دریافت کنند.
شش راه رایج برای مهاجرت به ترکیه از طریق سرمایه گذاری وجود دارد:
- خرید ملک با ارزش 400000 دلار برای اخذ شهروندی و پاسپورت ترکیه
- خرید ملک با ارزش حداقل 200000 دلار برای اخذ اقامت ترکیه
- خرید واحدهای صندوق سرمایه گذاری به مبلغ 500000 دلار.
- خرید اوراق قرضه دولتی به مبلغ 500000 دلار.
- سرمایه گذاری از 500000 دلار در یک شرکت جدید یا موجود
- افتتاح سپرده در بانک ترکیه به مبلغ 500000 دلار
- استخدام 50 شهروند ترکیه
با این حال همان طور که گفتیم 90% سرمایه گذاران، روش خرید ملک را برای اخذ اقامت و شهروندی ترکیه انتخاب می کنند.
جمع بندی
ترکیه به دلیل موقعیت جغرافیایی خود که بین اروپا و آسیا پل ارتباطی دارد و همچنین اهمیت فرهنگی و تاریخی خود دارای سابقه طولانی مهاجرت است.
دلایل مختلفی وجود دارد که چرا افراد برای مهاجرت به ترکیه انتخاب می کنند. برخی از افراد ممکن است به سمت میراث فرهنگی غنی کشور و جامعه متنوع آن کشیده شوند. دیگران ممکن است به دنبال فرصت های اقتصادی بهتر باشند، زیرا ترکیه یکی از بزرگترین اقتصادهای منطقه است. برای ایرانیان داشتن نزدیکی و اشتراکات فرهنگی، از مزایای خاص به حساب می آید.
ترکیه همچنین سیاست مهاجرت نسبتاً آزادانه ای در مقایسه با برخی دیگر از کشورها دارد. این کشور انواع مختلفی از مجوزهای اقامت را ارائه می دهد، مانند مجوزهای اقامت موقت برای مقاصد کار، تحصیل یا سرمایه گذاری. برای اقامت دائم و تابعیت نیز دسته بندی های مختلفی وجود دارد که بستگی به شرایط فرد دارد.
امروز با متخصصان املاکیست تماس بگیرید تا درباره فرصت های سرمایه گذاری سودآور در املاک و مستغلات موجود در ترکیه بیشتر بدانید و مسیر اقامت یا شهروندی ترکیه را به آسانی و به سرعت طی نمایید.